Pikaviesteissä olevat linkit

Viestien turvallinen vastaanotto tarkistaa WhatsAppin, Viberin, Telegramin ja Google Hangoutsin kautta saamasi viestit linkkien varalta.

Kun saat pikaviesteissä viestin, joka sisältää linkkejä haitallisiin tai väärennettyihin verkkosivustoihin, sovellus estää tämän linkin ja näyttää selaimessa hälytysikkunan.

Viestien turvallinen vastaanotto estää linkit vain Google Chromessa. Voit suojautua pikaviestien vaarallisilta linkeiltä asettamalla Google Chromen oletusselaimeksi .

Tämä toiminto voi myös toimia joidenkin laitteiden esiasennetuilla selaimilla, esim. Samsung Internet Samsung-laitteissa. Muita selaimia ei tueta.

Viestimissä vastaanotettujen vaarallisten linkkien estäminen:

1. Napauta Kaspersky-sovelluksen alavälilehtipalkissa Kaikki ominaisuudet.
  2. Napauta Viestien turvallinen vastaanotto.
  3. Napauta Tarkasta pikaviesteissä olevat linkit.
  4. Aseta Estä vaaralliset linkit -kytkin ON-asentoon.

Kaspersky-sovellus estää pikaviesteillä vastaanotetut linkit haitallisille tai väärennetyille verkkosivustoille.